20. maart 2019
Over vogels en konijnen en hoe angst je volledig kan beperken om die dingen te doen die je leven zoveel leuker maken. En dat je jezelf daarvan kunt bevrijden.
09. maart 2019
Over maskers en enge spinnen en alles waarvan, als je er logisch over nadenkt, echt niet angstig of bang voor hoeft te zijn. En toch.... Waarom blijven sommige dingen dan toch zo lastig en blijf je vechten, bevriezen of vluchten?
16. februari 2019
Na een verlies is er vaak leegte. Maar wat als je die leegte kan gaan zien als ruimte. Ruimte die ontstaan is doordat je iets verloren hebt. In die ruimte heb je de kans om te kijken of dat wat je altijd deed, ook nog steeds dat is wat je wilt blijven doen.
20. oktober 2018
Als je affirmeert spreek je je gewenste situatie uit. Maar wat als je hoofd meteen in de weg gaat zitten en je op onwaarheden betrapt? Wat moet je dan met die affirmaties waar iedereen zo over roemt?
01. oktober 2018
Wat als iedere fout, een omweg in de juiste richting is? Het leven door de ogen van een klein katertje: "Het is wel spannend, maar ik ga op ontdekkingsreis!"
21. september 2018
Wat als thuis geen plaats is? Maar daar waar jij bent. Als alles wat je doet of koopt; Overal waar je heen gaat allemaal afleiders zijn, omdat die spullen of plekken nooit jou dat kunnen geven waar je 100% naar verlangt: Je veilig en thuis voelen bij jezelf. Alles is een tijdelijke oplossing, een ‘zeer doekje’ voor het bloeden.
30. juli 2018
Lief zijn voor jezelf. Dat is zo makkelijk gezegd... en zo vreselijk lastig gedaan! Oude patronen, oude overtuigingen...dat zijn de afleiders en struikelblokken zodat je die liefde voor jezelf niet als eerste voelt. Kan het anders? Jawel...
14. december 2017
Winterweer, rommel, opruimen, en opnieuw beginnen. We hebben er allemaal mee te maken.
02. december 2017
December de laatste maand van het jaar. Tijd van naar binnen gaan. Letterlijk. Gordijnen dicht en kaarsjes aan Maar ook de tijd van lijstjes, overzichten en terugblikken. Wat is er gebeurd? Hoe ga je verder?
07. november 2017
Hoe breek je uit je harnas? Hoe verander je jezelf? Wat is er nodig om die blanke pit vrij te maken? Om echt vanuit je authentieke zelf te kunnen leven. Zonder energie te verliezen aan emoties, overtuigingen en meningen van jezelf en andere mensen. Wat als er inderdaad zo'n blanke pit onder jouw ruwe bolster zit. Hoe zou dat zijn als je zonder die beklemming kan leven?

Meer weergeven