11. februari 2023
Quality me-time
Het leven kost tijd: stoppen met loondienst, je eigen business beginnen, een verhuizing, de kinderen het huis uit, covid-19. Alles wat er door de dagen, weken jaren heen gebeurt, moet een plekje krijgen. Of je nu wilt of niet... Tegenstribbelen kan, maar dat werkt uiteindelijk toch niet: Tijd voor Quality Me-time dus
13. januari 2021
Geen rugzak meer, Wat nu?
Je hebt geleerd dat je je rugzak moet legen. Want dat is verstandig, dan ga je lichter door het leven. Maar wat als nu als je ook beseft dat er voor je brein geen deleteknop is. Dat je die rugzak wel leeg kan gooien, maar waar blijft het dan?
10. augustus 2020
De connectie maken met jouw innerlijk kind is niet zo lastig of wazig of moeilijk als het soms lijkt.
05. november 2019
Opvoeden. Ineens klikte het in: Dat mijn kinderen volwassen zijn, betekent niet dat ik kan stoppen met opvoeden...
20. maart 2019
Over vogels en konijnen en hoe angst je volledig kan beperken om die dingen te doen die je leven zoveel leuker maken. En dat je jezelf daarvan kunt bevrijden.
09. maart 2019
Over maskers en enge spinnen en alles waarvan, als je er logisch over nadenkt, echt niet angstig of bang voor hoeft te zijn. En toch.... Waarom blijven sommige dingen dan toch zo lastig en blijf je vechten, bevriezen of vluchten?
16. februari 2019
Na een verlies is er vaak leegte. Maar wat als je die leegte kan gaan zien als ruimte. Ruimte die ontstaan is doordat je iets verloren hebt. In die ruimte heb je de kans om te kijken of dat wat je altijd deed, ook nog steeds dat is wat je wilt blijven doen.
20. oktober 2018
Als je affirmeert spreek je je gewenste situatie uit. Maar wat als je hoofd meteen in de weg gaat zitten en je op onwaarheden betrapt? Wat moet je dan met die affirmaties waar iedereen zo over roemt?
01. oktober 2018
Wat als iedere fout, een omweg in de juiste richting is? Het leven door de ogen van een klein katertje: "Het is wel spannend, maar ik ga op ontdekkingsreis!"
21. september 2018
Wat als thuis geen plaats is? Maar daar waar jij bent. Als alles wat je doet of koopt; Overal waar je heen gaat allemaal afleiders zijn, omdat die spullen of plekken nooit jou dat kunnen geven waar je 100% naar verlangt: Je veilig en thuis voelen bij jezelf. Alles is een tijdelijke oplossing, een ‘zeer doekje’ voor het bloeden.

Meer weergeven