Wil jij ook verandering in je leven? Lees hieronder wat klanten schreven:

Nielka Munters 

Voordat ik met het 5 maanden programma 'Van Lijden naar Leiden' begon, zat ik volkomen vast, zowel op relationeel gebied als wel op werk waar ik niet tevreden mee was.

Ik wilde hier mee aan de gang, en enige belemmering die even door me heenschoot was "ik heb nog nooit zoveel geld aan mezelf uitgegeven".

Nu 5 maanden verder kan ik zeggen dat het mij het volgende heeft opgeleverd:  ik stappen voor mezelf heb ondernomen en plannen heb om verder te gaan ondernemen. Ik vertrouw op mijn capaciteiten als healer en ga mezelf zo ook neerzetten op de site, en mijn werk doe ik met meer plezier. 

Het beste van dit programma vind ik de vertrouwelijkheid met jou Xandra, en dat je iemand volledig in zijn waarde laat.

De sessies waren waardevol, erg prettig en de verslagen na afloop waren altijd zeer uitgebreid. De samenwerking was erg prettig, gewoon ook gezellig. Je geeft vertrouwen en respect aan je klanten.

Ik zou dit programma zeker aanbevelen aan anderen. Het is ook erg mooi om zaken op zielsniveau te mogen oplossen, niet alleen voor jezelf maar ook voor alle generaties aan voorouders daarvoor. Ook is het prettig dat je niet alleen uit de SRT werkt, maar het ook combineert met andere healingmethodes

Ik ben je dankbaar dat ik tot stappen ben gekomen, en zal zeker nog verdere stappen maken.

Veel liefs, 

Nielka Munters

 

 Irene Haasbeek

Ik heb al een paar keer gebruik mogen maken van de prachtige energie ,

liefdevolle benadering en prachtige waardevolle kennis van Xandra .

Via mijn dochter , die razend enthousiast was over het geweldige resultaat wat Xandra bij haar teweeg mocht brengen , kwam ook ik in contact met deze bijzondere vrouw .

Mijn dochter had geen woord teveel gezegd want ik mocht toen zelf ervaren hoe het aanvoelde om bevrijdt te worden van vastgeroeste overtuigingen .

Daarbij kreeg ik veel inzichten aangereikt en mocht ik ook ervaren hoeveel lichter ik aan ging voelen .

Ik heb op mijn beurt weer mijn andere dochter enthousiast gemaakt en ook haar ervaringen zijn zo positief .

Dus als je je innerlijk lichter en vrijer wil gaan voelen , als je je wilt ontdoen van overtuigingen /negatieve en tegenstrijdige emoties , als je een zuivere liefdevolle vrouw zoekt twijfel dan niet , bel Xandra .

Ik ben zo blij dat ik haar heb mogen ontmoeten , haar energie is zo krachtig en mooi.

Warme Groet

 

Irene Haasbeek

 

Jeannette Hollander 

Voordat ik met het '3 stappen programma' begon, was ik vastgelopen in: “het mezelf aanpassen aan de rest van de wereld. Dat noemde ik “flexibiliteit” maar uiteindelijk beperkte het mij in WIE IK BEN/WIL ZIJN.

Als je me nu vraagt wat het traject me heeft opgeleverd? Ik voel me bevrijd. Overtuigingen en belemmeringen zijn opgeruimd, Voor de overtuigingen die ik nog tegen kom op mijn pad heb ik ‘tools’ gekregen om ze op te ruimen. Nieuwe inzichten opgedaan! Ik durf meer en meer te zijn wie ik werkelijk ben… Strengheid naar mezelf toe overboord en veel meer ruimte voor vrolijkheid en genieten van wat ik allemaal al beheers!

Een specifieke eigenschap die Xandra gebruikt in haar sessies het werken met haar en mijn Hogere Zelf.

Deze afstemming op Mijn Hoger Zelf voelde als heel fijn/zuiver! Ook Xandra’s eigen menselijke inbreng (ervaringen uit haar eigen leven) heb ik als waardevol ervaren. Het zorgde voor gelijkwaardigheid! Een aantal tools zijn een SUPER aanvulling, sommigen waren vanuit mijn eigen opleiding wel bekend, maar brachten in dit moment van mijn leven toch weer verrassende inzichten.

Het hele traject heb ik ervaren als verhelderend, herkennend, waardevol, stimulerend, opruimend maar bovenal verrijkend!

De samenwerking met Xandra is BIJZONDER. Goede/zuivere afstemming! Geen ruimte om tussen de mazen van het net door te zwemmen… Heel geschikt voor mij dus!

Ik zou iedereen deze dienst aanbevelen! Zuiver en to the point! Je moet wel bereid zijn om daadwerkelijk aan de slag te gaan, dan kun je in korte tijd verrassend veel bereiken. (Ook de mensen om je heen veranderen mee) Ik vond het heel fijn om mijn eigen onderwerpen aan te dragen en zo zelf mede de richting te bepalen.

Met het programma heb ik het zetje gekregen om de verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven weer ter hand te nemen. Dankzij Xandra is het mij duidelijk geworden dat ik mijn MISSIE al aan het volbrengen ben. Dat ik al de MEESTER over mijn leven ben. Dat ik door mijn aanwezige talenten nog bewuster in te zetten MIJN en ANDERMANS leven nog mooier kan maken!

 

Lieve Xandra, voor mij ben jij de ENGEL, die op het juiste moment mijn pad kruiste…. Voor altijd in mijn HART….

Lieve groet, Jeannette Hollander

 

 

Debby 

Wauw....Ik ben altijd sceptisch met dit soort dingen. Er moet heel wat gebeuren voordat ik iets geloof, je kan namelijk altijd wel iets zeggen dat de ander raakt, maar dit... het was gelijk BAF raak. Je kraakte mij gelijk open, dankjewel lieve Xandra. Ik voel me goed!

 

Alexander van der Veen 

Na dat ik Xandra heb leren kennen via een cursus zijn we paar keer met elkaar in contact geweest.

Ik heb ook al twee behandelingen mogen ontvangen, en mijn ervaringen zijn echt super zo wel met Xandra als persoon maar ook in wat zij voor mij heeft betekend door de behandelingen die ze mij heeft gegeven.

Heeft mij zeker doen veranderen in aangeleerde/aangekochte gedachten over mezelf en anderen.

Ook legt Xandra uit waar ze mee bezig is geweest en vanuit welke lijn/generatie de obstructie komt. En ik heb nog niet één keer mee gemaakt dat ik me er niet in kon vinden of dat het niet goed voelde.

Ik merk echt hele grote veranderingen na haar behandelingen, sommige innerlijke issues verdwijnen gewoon.

Echt super om mee te maken ik raad het heel veel mensen ook aan, als is het alleen maar contact zoeken met Xandra en dan zelfs beslissen wat je doet.

Xandra ook via deze kant super bedankt en hoop nog lang contact met je te mogen hebben op deze of andere manieren.

Big Hugh Alex

 

Ellen Geboers 

Je bent een bere-toffe dame, dikke knuffels, je doet knap werk!