Ik ben Xandra Bakker, Bewustzijn Coach en ik help mensen met hun veranderingsproces.

Ondanks dat ik van huis uit een zekerheidszoeker ben, sta ik open voor de verandering. 

Ik vind het belangrijk dat ik mezelf verbeter en ik wil graag mensen helpen die ook verbetering zoeken. Die weten dat het anders kan en mag, maar die er zonder duwtje in de rug alleen niet bij kunnen komen.

 

En dat vrouwelijke perspectief? Ik ervaar dat ik regelmatig zelf tegen dingen aanloop die niet vanuit mijn opvoeding of zo komen. Maar vanuit een ander level op mij, en daarmee ook jou inwerken: Wat verwacht de maatschappij van ons als vrouwen? En al die overtuigingen die dat weer met zich meebrengt. 
De standaard manier van dingen oplossen werkt niet meer. Het copy-paste van zo werkte het altijd (voor mannen) kan je niet op vrouwen toepassen. Kijk alleen maar naar hoe verschillend mannen en vrouwen hartfalen ervaren. 

 

 

Mijn stappen die heb ik gezet. Ik kan niet alleen putten uit de kennis van mijn opleidingen, maar kan je ook wijzen op mijn valkuilen. Dan hoef jij er niet in te vallen :-). En ondertussen ga ik lekker door met leren en vallen en opstaan!

 

 

Ik leer je hoe je op een eenvoudige en krachtige wijze zelf je problemen kan transformeren, zodat jij je snel goed en vrij voelt in het leven.

En transformeer jouw oude bewustzijn naar een nieuw bewustzijn, zodat je ontdekt hoe krachtig jezelf bent in het oplossen wat het leven je ook laat ervaren.

 

Liefs, 

 

Xandra Bakker