1 op 1 coaching

Je pad vrij maken van blokkades en belemmeringen. Ik geloof dat het kan, en vooral dat het makkelijk kan. Je hebt niet altijd langdurige  coachingstrajecten nodig om door een blokkade, of weerstand heen te breken. Soms loop je vast en voel je dat je er niet helemaal alleen uitkomt.


Vandaar dat ik een programma heb gemaakt van 3 sessies waarmee je direct tot in de kern van je probleem doordringt. Je krijgt het inzicht in de achtergrond van waarom je je geblokkeerd voelt. En of dit nu in je prive, je werk, je relatie, je business is, dat maakt niet uit. Het bijzondere is, dat als je in één vlak van je leven een blokkade weghaalt, dit als vanzelf doorwerkt op alle andere facetten in je leven!

Herken je dit? 

  • Je voelt je vaak moe en opgebrand?
  • Lukt het maar niet om actie te ondernemen?
  • Loop je keer op keer vast in dezelfde patronen die je tegenhouden?
  • Heb je last van bepaalde angsten, twijfels of onzekerheden en wil je daar het liefst vandaag nog vanaf?
  • Ben je gevoelig voor energie en raak je daardoor vaak uit balans?
  • Heb je wel verlangens maar komen ze niet of te weinig tot uiting?
  • Slaap je onrustig en pieker je veel?
  • Voel je je niet goed genoeg of belangrijk genoeg
  • Ben je continue bezig met anderen en vind je het moeilijk om dicht bij jezelf te blijven?
  • Zoek je je geluk buiten jezelf? In shoppen, onbeantwoorde liefdes of andere ingewikkelde relaties?

Dan help ik je graag verder in het  1 op 1 Coaching

Als jij open kan staan voor mij om je informatie te delen en de inzichten terug wilt ontvangen. Dan help ik je in deze 3 sessies door belemmeringen heen!

Ben jij klaar met dit deel van je leven en vol passie en liefde voor jezelf bereid om die volgende stap te zetten?
Ben je klaar voor het nieuwe verhaal van jouw leven?

Je mag het jezelf gunnen dat alles wat je op dit moment belemmerd heeft, op een meer lichte manier naar boven te halen. Zonder al het drama. Om het daarna voorgoed achter je te laten.

We zijn zo gewend om in ons hoofd alle gebeurtenissen nog te herbeleven, te over-analyseren. Ons gelijk te zoeken of onze schuld te vinden. Die emoties die je keer op keer herbeleefd of die je ineens kunnen overvallen. Dat alles houdt je af van dat leven vol licht en liefde waarvoor je hier gekomen bent.

Je ontvangt de opnames, de tools en oefeningen in je mailbox . Hierdoor kan je met je volle aandacht bij de sessies zijn en kan je op jouw moment en op jouw eigen tempo alle oefeningen steeds weer oppakken. 

Kom je liever naar Bennekom voor deze sessies? Geef dat dan even aan op het formulier, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.