Volwassenen

Op veel momenten in je leven sta je op een kruispunt. Zowel als kind als volwassene. Welke nieuwe weg sla je in? Welke keuzes maak je? Dat is voor iedereen weer anders. Het is niet van tevoren te zeggen wanneer groeikansen zich aandienen. Zou jij graag een handje geholpen willen worden? Nieuwe inzichten en heldere handreikingen krijg je via de Luisterkind Methode.

In een Luisterkind-afstemming maakt de Luisterkindwerker contact met een onderliggende laag in jezelf. Dan vertel je zelf op zielsniveau wat er gaande is. Of krijgt de Luisterkindwerker berichten van de spirits die bij je in de buurt zijn. Zij stellen zich open en zien wat er komen gaat. Door te werken via de Luisterkind Methode wordt de doorgang weer vrij gemaakt.

Waar loop je concreet tegenaan? 

Jouw vraag kan liggen op emotioneel, psychisch of lichamelijk gebied. Gaat het om relationele problemen of is het werk-gerelateerd? In welke situaties?

En wat zouden oplossingen kunnen zijn?

Neem zelf de leiding in je leven

Sta je op een kruispunt en kom je er niet uit… laat me je dan een handje helpen!

Contact op afstand

Geen afspraak in een spreekkamer met een wachtruimte! Afstand is geen belemmering, de aanvraag gaat via de e-mail. Ook een tijd en datum afspreken is niet nodig. Je ontvangt de reading vanzelf weer in je mailbox.

De vervolgstappen zijn aan jou

Ik ben geen arts, geen psycholoog, pedagoog of wat dan ook. Ik verhelp ook geen ziektes of aandoeningen. Het gaat om het maken van het contact met jou om helder te krijgen wat er scheelt. Niet meer en niet minder. De vervolgstappen zijn aan jou.

Luisterkind is er niet alleen voor kinderen, maar ook voor de volwassene, waarbij ik met de Luisterkind Methode heel graag naar jouw innerlijke stem luister. Noem het ‘het kind in jou’, die gehoord wil worden.

Aanvragen Luisterkindafstemming
Voor het kunnen maken van de afstemming heb ik een foto en je leeftijd nodig. De kosten van de afstemming bedragen € 60,=
Na de aanvraag zal ik alle informatie toesturen. Klik hier voor het aanvraagformulier.