Kinderen

Kinderen groeien op en leren door te vallen en weer op te staan. De hobbeltjes die ze tegen komen, kunnen veel effect hebben op hun leven. Hoe uiten problemen zich? Bijvoorbeeld doordat ze slecht presteren op school, huilbuien hebben, niet zindelijk willen worden, moeite hebben met sociale contacten, onrustig zijn, slecht slapen of extreme boosheid uiten. Je maakt je als ouder zorgen. Wat is de oorzaak en hoe krijg je die duidelijk? Of je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar de moeilijkheden vandaan komen. Hoe kom je daarachter.

 

De Luisterkind Methode

De Luisterkind Methode betekent dat de ik me op telepathische wijze – via energie – afstemt op jouw kind. Daarvoor hoeven wij niet samen in één ruimte te zijn. Tijdens die afstemming heb ik een gesprek met je zoon of dochter. Ik stel vragen en krijg antwoorden. Zo wordt duidelijk waar de knelpunten zitten. Een Luisterkind-afstemming kan voor iedere vraag of ieder probleem worden toegepast. Ik luister, vraag door en zoek naar de oplossing. Na het gesprek stuur ik je de vragen en antwoorden van de Luisterkind-afstemming toe.

 

Problemen van kinderen oplossen

Vaak kan ik samen met het kind al tijdens het contact het probleem oplossen. Ik luister open, onbevangen en onbevooroordeeld naar wat er speelt. Daarna stuur ik je als ouder handreikingen toe om te kunnen werken aan veranderingen en een positieve wending. Het gaat tenslotte om het geluk van je kind!

 

Niet aan plaats en tijd gebonden

Het werken op afstand zorgt ervoor dat je zoon of dochter zo min mogelijk belast wordt. Geen afspraak, wachtkamer of reistijd. De aanvraag en rapportage verloopt via mailcontact. Als Luisterkindwerker vorm ik de schakel tussen ouder en kind. Na de afstemming ben jij beter in staat om beter naar je eigen kind te kijken en te luisteren.

 

Gewoon geïnteresseerd?

Uiteraard kan ik  ook contact leggen om erachter te komen of alles goed is. Als je als ouder eens wilt weten hoe het met je pasgeboren baby is, of je peuter, kleuter, tiener of puber het naar zijn/haar zin heeft op de manier waarop jullie samenzijn… Iedere reden is een reden om je verder te verdiepen.

 

Verwachtingen?

Ik verhelp geen ziektes of aandoeningen en ben geen arts, geen psycholoog of orthopedagoog. Via de Luisterkind Methode maak ik  contact met je zoon of dochter om helder te krijgen wat er scheelt. Niet meer en niet minder. Over de vervolgstappen beslis jij als ouder zelf.

 

Aanvragen Luisterkindafstemming
Voor het kunnen maken van de afstemming heb ik een foto, de leeftijd van je kind nodig. De kosten van de afstemming bedragen € 60,=

Na de aanvraag zal ik alle informatie toesturen. Klik hier voor het aanvraagformulier