Kabelboom

 

 

Dit is een plaatje van een kabelboom: losse draadjes die samenkomen en dan  1 stekker vormen. Als 1 draadje stuk is, dan werkt het hele systeem niet. En zoek dan maar eens uit welk draadje de boosdoener is...

 

Hier moest ik aan denken toen ik bedacht hoe ingewikkeld het kan zijn om in je leven een beslissing te nemen:

Onbewust krijg je allerlei signalen vanuit je verleden: door  je opvoeding, je collega’s, je partner, je vrienden. Allemaal meningen overtuigingen die jouw eigen inzichten inkleuren, maar ook misschien wel misvormen.

Allemaal gekleurde draadjes en verbindingen die je van informatie voorzien. Want al die inzichten al die meningen en overtuigingen, daarvan heb je 9 van de 10 keer niet eens in de gaten dat ze niet van jou zijn: Je bent je er niet van bewust.

Maar wat als je leven niet op rolletjes loopt, of als je het diepe gevoel hebt dat er meer uit jouw leven te halen moet zijn, en je alleen maar leeuwen en beren op je pad ziet...

Op dat moment is er een draadje in jouw kabelboom stuk. Misschien kan het zelfs wel verwijderd worden, omdat het niet meer nodig is. Zoals overtuigingen die je van huis-uit hebt meegekregen bijvoorbeeld. Of een lotsverbinding met een van je ouders. Een nutteloze verbinding van je onderbewuste naar jouw bewuste mind, die jouw handelen negatief beïnvloedt. 

 

Ben je ook klaar met het gevoel dat er misschien wel meer is. Maar omdat je niet weet wat,  je dan maar niets doet?

Wil je zelf in actie komen om je leven weer leuker, energieker en vrolijker te laten worden?  

Voel je je soms zo'n sukkel omdat het leven en werken van anderen,  zoveel makkelijker lijkt te zijn?

Heb je ook al mindfulness, meditaties en dergelijke dingen gedaan, maar kom je niet tot de kern van de zaak? En heeft het je al veel tijd, geld en energie gekost? 

 

Ik kan je overzicht geven in de hindernissen en blokkades die je tegenhouden om je ware zelf te zijn. Nadat ik me op jou heb afgestemd krijg je inzicht in de blokkades in de familielijn, thema’s en uitdagingen in dit leven en welke lotsverbinding jij bent aangegaan. Dan blijkt dat je geen sukkel bent, maar onbewust balast meedraagt. 

De lotsverbinding zal ik meteen voor je, tot op zielsniveau, zuiveren. Op dat moment zal je zien dat de pad vrijer wordt van en dat je de volgende stap kan zetten op jouw levensweg.

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hier aan! En onder de mensen die zich voor zo'n scan voor 15-8-2017 aanmelden, verloot ik een sessie ter waarde van € 175,= waarbij je familielijn en de negatieve belastingen die je daarbij hebt, tot op zielsniveau vrij gemaakt wordt. 

Heb je nog vragen? Dan kan dat natuurlijk ook, neem dan ook contact met me op. Ik kijk ernaar uit om voor je aan de slag te gaan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0