Losse online Doorbraaksessie / VIP-dag

 

Natuurlijk heb je niet altijd een volledig coachingstraject nodig. 

Soms voel je dat je dichtbij de oplossing bent, maar kom je er zelf niet bij. 

Op dat moment is een online Doorbraaksessie een uitkomst. 

 

  • Ben jij bereid om snel de diepte in te gaan, zonder langdurig het hoe en waarom uit te diepen? 
  • Ben je bereid om open naar je eigen overtuigingen en vaste patronen kijken?
  • Dan krijg je in die ene sessie, of die VIP dag de sleutel om je weg weer vrij en open te maken. Ik help je door je belemmering heen!
  • Iedere sessie en iedere VIP-dag is anders Volledig afgestemd op jou. De tools die ik inzet zijn afkomstig uit de Spiritual Response Therapy, visualisaties en individuele coaching. 

De doorbraaksessie duurt circa 90 minuten is in principe online, via Skype of Zoom. Op aanvraag is het ook mogelijk om deze in Bennekom te houden. 

 

Wil je liever een hele dag 1-op-1 samen met mij werken? Dan is de VIP dag iets voor jou! De  Van 11 tot 16 uur pakken we alles wat opkomt direct aan. We werken het weg, zodat het jou niet meer kan belasten. Een goed verzorgde lunch en koffie/thee met lekkers is natuurlijk inbegrepen. 

Jouw investering voor de VIP dag is afhankelijk van de locatie die je kiest. Een VIP-dag kan natuurlijk ook in jouw buurt plaatsvinden, waardoor jij niet zover hoeft te reizen. 

Als je even samen wilt afstemmen of een VIP-dag meer bij je past? Stuur me dan een appje op 06-46626770 of neem via het formulier contact met me op. Dan kijken we samen hoe snel jij jouw wensen waar kunt maken.