Geboorteverwerking
Geboren zijn we allemaal. De één heel vlot en snel, de ander met wat meer tegenstribbelingen en wellicht zelfs complicaties. Een Luisterkind Geboorteverwerking – afstemming geeft helderheid over het moment van geboren worden.

Geboren worden is voor kind en ouder een bijzondere ervaring, waarbij beide ook een andere beleving aan dit moment kunnen hebben.

Zo kan de moeder denken dat het heel vermoeiend voor het kind moet zijn geweest, terwijl het kind de geboorte als heerlijk op het gemak heeft ervaren. Of voelde de moeder haar kracht, maar was het kind angstig voor wat er allemaal zou gaan komen. Soms denken we ook dat met complicaties het kind toch zeker wel een geboortetrauma moet hebben opgelopen.

Om erachter te komen hoe de geboorte ervaren is en om te zien of er daadwerkelijk een trauma aanwezig is kan je gebruik maken van een Geboorteverwerking – afstemming.

 

Terugkijken naar de geboorte
In een geboorteverwerking-afstemming kijk ik samen met het kind terug naar de geboorte. 

Ik stem hierbij af op het kind en ga horen wat het over zijn of haar geboorte wil vertellen. Soms wordt de moeder daarin ook meegenomen, maar dat is geen vaststaand gegeven.

We kijken samen of er een eventueel trauma aanwezig is en net zoals bij een gewone Luisterkind-afstemming gaan we zien of en hoe we dit trauma kunnen gaan keren en of er handvatten zijn voor de ouders waar aandacht naartoe mag.

De Geboorteverwerking-afstemming is er niet alleen voor pasgeborenen, maar kan ook ingezet worden op kinderen die al ouder zijn en zelfs op volwassenen. Met deze afstemming kunnen we samen terugstappen naar het moment van jouw geboren worden en zien wat er toen gebeurd is, wat nu in het leven wellicht nog steeds een stempel drukt op je denkwijze, je manier van handelen, je angsten of binding met je ouders/vrienden/familie.

Wil je meer weten of een Geboorteverwerking- afstemming aanvragen?


Aanvragen Luisterkindafstemming /  Geboorteverwerking
Voor het kunnen maken van de afstemming heb ik een foto en de leeftijd nodig. De kosten van de afstemming bedragen € 60,=
Na de aanvraag zal ik alle informatie toesturen. Klik hier voor het aanvraagformulier.